Tantra alebo erotická masáž? 5 znakov, ako spoznať kvalitný tantra salón

by spravca

Všetky tantrické masáže v sebe nesú prvky tantry. To však neznamená, že každá erotická masáž môže byť považovaná za tantru. Nižšie nájdete päť znakov, ktorými sa vyznačujú kvalitné tantra salóny.

1.  Nevyhýbajú sa recenziám od klientov.

Kvalitný tantrický salón si zakladá na svojej reputácií. Klienti sem prichádzajú nájsť duševnú a telesnú rovnováhu pod rukami skúsených masérov. Ak zažijú neprofesionálny prístup ako napríklad nehygienické priestory alebo odbočenie od vopred dohodnutých podmienok, taký salón ďalej neodporúčajú. V mnohých prípadoch napíšu negatívnu recenziu na ich web stránku alebo na Google, preto menej kvalitné salóny recenzie nezobrazujú.

Kvalitné tantra salóny sa pýšia odporúčaniami na svojej stránke aj na Google, a my si tak môžeme jednoducho overiť, aké skúsenosti v salóne zákazníci zažili.

2.  Majú fixné otváracie hodiny.

Profesionálny a kvalitný tantra salón má pevne stanovenú otváraciu dobu. To znamená, že na masáže je nutné vopred sa objednať a pripraviť. Návštevy mimo otváracích hodín a najmä dobrodružné výpravy v nočných hodinách k dobrým salónom nepatria.

3.  Poloha salóna

Priestory, v ktorých sa prevádzkuje kvalitná tantrická masáž nie sú nikdy súčasťou nočného klubu. Taktiež sa v nich nepodáva a netoleruje alkohol. Miesto, kde podstúpime tantrickú masáž musí byť oáza pokoja, bezpečné miesto, na ktorom sa budeme môcť maximálne venovať relaxu. Preto bary, nočné kluby alebo dokonca hotely neprichádzajú do úvahy.

4.  Salón má jasne stanovené pravidlá správania medzi masérkou a klientom.

Prvé a sväté pravidlo každého tantrického salónu je to, že neposkytuje sexuálne služby. Počas masáže ste v miestnosti len vy a vami vybraná tantra masérka či masér a celý zážitok je zameraný na váš pôžitok. V prípade akéhokoľvek porušenia pravidiel ako intoxikácia alkoholom alebo nerešpektovanie pokynov tantra masérky klient môže očakávať vykázanie zo salónu bez nároku na náhradu.

5.  Majú presne určenú a vysvetlenú ponuku služieb

Odborné salóny ponúkajú služby pre klientov z celého spektra. Vhodné pre skúsených a verných zákazníkov aj pre úplných začiatočníkov, ktorí chcú vo svojom živote skúsiť niečo nové. Preto majú na svojich weboch, väčšinou vo forme blogu presne popísané, čo môžeme od jednotlivých služieb očakávať. Môžu tiež pripravovať rôzne prednášky alebo workshopy o tantrickom učení, ktoré umožní lepšie porozumenie celého smeru a ešte kvalitnejší zážitok pri každej masáži.

Ak hľadáte salón, ktorý spĺňa všetky z vyššie uvedených noriem, navštívte Tantra Diamond Bratislava a presvedčte sa na vlastnej koži, že kvalitná tantrická masáž je zážitok, ktorý zmení váš pohľad na svet.

You may also like